Samsung Galaxy S II vine si la noi din mai

Samsung Galaxy S II vine si la noi din mai

smartphones, Samsung, lansare, Samsung Galaxy S II, Galasy S II, Galaxy S 2, procesor dual-core mobil, AMOLED, touchscreen capacitiv

Smartphone-ul Galaxy S II al celor de la Samsung va fi lansat oficial si in Romania la jumatatea lunii mai. Prima varianta a acestui telefon, Galaxy S, a avut un succes de invidiat printre utilizatorii de la noi din tara, pentru ca detinea unul dintre cele mai mari si mai calitative display-uri, precum si unul dintre cele mai puternice procesoare mobile de atunci.

Ei bine varianta a doua vine cu cel putin un dublu de performanta si a fost anuntata oficial pentru Romania. De asemenea, acesta se declara si cel mai subtire smartphone din lume. Oare ii afecteaza aceasta dimensiune redusa si autonomia? Ma intreb cat de repede vor incepe sa il aduca distribuitorii sau vanzatorii de pe meleagurile noastre. Sunt sigur ca in cateva zile de la lansarea in alte orase europene telefoanele vor fi disponibile in ofertele online ale retailerilor. Oare cati dintre ei le vor avea si in stoc?

Citește și: