Samsung Galaxy S II, in 3 milioane de precomenzi

Samsung Galaxy S II, in 3 milioane de precomenzi

Samsung Galaxy S II, Galaxy S II, Samsung Galaxy S2, Galaxy S2

Potrivit Samsung, 3 milioane de oameni din toata lumea isi rezervasera, in sistem de precomanda, noul terminal Galaxy S II la finalul lunii aprilie, cand a fost lansat in Coreea.

Telefonul dual-core cu Android a fost vandut in 120.000 de exemplare in primele zile de comercializare in tara de origine a Samsung. In acest caz, compania si-ar putea revizui in crestere prognozele de vanzare, care initial indicau un volum de 10 milioane de Galaxy S II vandute pana la finalul anului in curs.

Pentru un producator, bineinteles ca nu poate fi decat un lucru pozitiv. Iar un avans pe segmentul smartphone-urilor poate poate rezulta in amenintarea unor companii precum… Apple. Credeti ca e posibil?

Va reamintesc faptul ca Galaxy S II a impresionat datorita procesorului sau, ca fiind cel mai rapid telefon la ora actuala, dar si prin noul display Super AMOLED Plus de 4,3 inci.

Vedem la vara, odata cu lansarea HTC Sensation, si in septembrie, cand apare si iPhone 5, daca lucrurile se vor mentine la fel de roz pentru Samsung. Intre timp, il asteptam, desigur, si in mainile noastre.


Sursa: Electronista