Samsung Galaxy Nexus confirmat. Vine cu Ice Cream Sandwich.

Samsung Galaxy Nexus confirmat. Vine cu Ice Cream Sandwich.

Google si Samsung au dezvaluit in sfarsit urmatoarea generatie de telefoane Google oficiale. Intitulat Samsung Galaxy Nexus, acesta va debuta noua versiune de Android, 4.0 Ice Cream Sandwich, si va face o punte intre telefoane si tablete. Acest lucru se datoreaza in parte si display-ului de 4.65 inci, cu rezolutie 720p (1280×720).

Desi unii dintre fanii telefoanelor cu Android vor stramba din nas cand vor auzi specificatiile tehnice, acestia ar trebui sa tina minte ca vorbim despre un telefon care vine cu un nou sistem de operare mai bine optimizat fata de generatia trecuta. Chiar daca procesorul de 1,2 GHz nu pare impresionant, acesta isi va face cu siguranta treaba cu brio. De altfel, camera de 5 megapixeli a starnit deja controverse in randurile de fandroizi, desi aceasta filmeaza in Full HD. Telefonul include un cip NFC pentru comunicare rapida intre device-uri, WiFi b/g/n, utilizeaza standardul USB 2.0 pentru conectare la computer si dispune numai memorie interna de 16 sau 32 GB, fara optiunea de a folosi carduri microSD.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cat despre Ice Cream Sandwich, acesta integreaza elemente grafice din Gingerbread si Honeycomb intr-un singur pachet si vine cu noutati precum Face Unlock, Android Beam (pentru comunicare NFC) si o noua aplicatie care este integrata cu Google+ numita People. Mai jos gasiti un clip de prezentare al telefonului, cat si imagini cu acesta si cu noul sistem de operare.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Samsung Galaxy Nexus/]

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Android 4.0 Ice Cream Sandwich/]

Citește și: