Samsung G Series: Mai… mult decat credeti

Samsung G Series: Mai… mult decat credeti

Samsung G Series va revolutiona modul in care traim. Ne va ajuta sa economisim energie, spatiu, vine cu o serie de avantaje tehnologice care schimba modul in care am perceput pana acum viata.

„Inovatia in domeniul spatiului, izolarea mai eficienta, peretii mai subtiri si ergonomica interioara imbunatatita sunt doar cateva dintre avantajele tehnologice ce livreaza beneficii si mai puternice”, se precizeaza in comunicat.

„Dotat cu iluminare laterala LED (LED Side Light), pentru luminozitate si confort maxim,  este completat de un panou LED albastru (LED BLUE), deosebit de elegant, ce ofera control total la o simpla atingere.”

Pe langa eleganta promisa, display-ul LED albastru ofera un control mai facil al tuturor functiilor, ni se mai spune.

Noul produs Samsung G Series este disponibil in Romania de la inceputul lunii iulie, in diferite culori si optiuni tehnice, cu preturi ce variaza de la 2499 lei pana la… 4499 lei.

Trebuie sa fiu sincer cu voi, sper ca varianta cu pret de 4.500 lei vine si cu un display touchscreen de 10 inci cu o rezolutie de minim 1024×768 si cu acces la internet, macar un modul WiFi acolo si cu un sistem de sunet stereo, daca nu chiar 5.1, pentru delectarea completa a utilizatorului.

Am uitat sa va spun: G Series este un… frigider!

Da, stiu, noi nu prea scriem despre aceste produse, insa mi s-au parut interesante toate aceste tehnologii SMART.

Citește și: