Rocksmith: un nou concept de guitar game, dar de la toamna

Rocksmith: un nou concept de guitar game, dar de la toamna

Chiar daca majoritatea jocurilor de tip Guitar Hero sau Rockband nu mai sunt asa de populare, Ubisoft crede ca poate reinvia genul cu un concept nou. Intitulat Rocksmith, viitorul titlu va fi disponibil pana la sfarsitul anului atat pentru Xbox 360, cat si pentru PlayStation 3.

Se incearca o reinventare a stilului jocurilor din aceasta clasa, drept pentru care Rocksmith va permite utilizarea oricarui tip de chitara care are o mufa jack pentru a controla ceea ce se intampla pe ecran. Cu un stil de joc inteligent care se modifica in timp real in functie de talentul vostru, nu veti mai sta niciodata sa va intrebati daca ati devenit suficient de bun pentru a juca pe “hard”. Jocul va va urmari evolutia si modifica dificultatea ca atare.

Nu vor lipsi nici tutorialele pentru a va ajuta sa invatati sa cantati la chitara si nici modul multiplayer. Cum vanzarile unor astfel de titluri sunt propulsate in mare parte si de repertoriul muzica, Rocksmith va veni cu David Bowie, Interpol, Nirvana, Rolling Stones sau The Black Keys. Astept mai multe detalii si, bineinteles, lansarea, care va fi la toamna.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Ubisoft Rocksmith/|height={450px}]


Citește și: