RIM isi cere scuze cu aplicatii in valoare de 100$

RIM isi cere scuze cu aplicatii in valoare de 100$

Dupa caderea serviciilor online ale celor de la RIM, care au afectat utilizatorii de BlackBerry din toata lumea, compania incearca sa isi ceara scuze, copiind practici pe care alte companii le-au incercat. Asemeni strategiei celor de la Sony din primavara, cand au fost oferite jocuri gratuite utilizatorilor de PSN, RIM incearca sa isi ceara scuze oferind acces gratuit la o serie de aplicatii de pe BlackBerry AppWorld, plus o luna gratuita de suport tehnic pentru orice problema.

Avem astfel de a face cu un amalgam de jocuri si utilitare, de la producatori precum Electronic Arts, Gameloft, iSpeech.org, Shazam sau Vlingo, fiecare dintre ele avand un oarece succes comercial. Adunate, impreuna cu alte cateva aplicatii inca nedezvaluite, aplicatiile valoreaza in jur de 100$ si vor fi disponibile pentru download gratuit incepand cu data de 19 octombrie. Din pacate, multi dintre utilizatorii de BlackBerry ar putea sa detina deja majoritatea aplicatiilor pe care RIM le ofera. Aceasta este probabil o miscare destul de violenta pentru a nu pierde din utilizatori, acestia fiind constant tentati de noile capabilitati ale sistemelor de operare Android si iOS.

Lista partiala de aplicatii:

SIMS 3 – Electronic Arts
Bejeweled – Electronic Arts
N.O.V.A. – Gameloft
Texas Hold’em Poker 2 – Gameloft
Bubble Bash 2 – Gameloft
Photo Editor Ultimate – Ice Cold Apps
DriveSafe.ly Pro – iSpeech.org
iSpeech Translator Pro – iSpeech.org
Drive Safe.ly Enterprise – iSpeech.org
Nobex Radio™ Premium – Nobex
Shazam Encore – Shazam
Vlingo Plus: Virtual Assistant – Vlingo

RIM este prezenta si la competitia de aplicatii Smart IT, unde ofera 1 an de membership gratuit SELECT Alliance Program, in valoare de 2.900 euro, inclusiv smartphone-uri si tablete BlackBerry, pentru cea mai buna aplicatie BlackBerry inscrisa in concurs!

Citește și: