01 iul. 2011 | 13:09

Psion lanseaza modelul PDA EP10, de la 820 euro [+VIDEO]

ACTUALITATE
Psion lanseaza modelul PDA EP10, de la 820 euro [+VIDEO]

Psion si-a lansat un nou dispozitiv PDA, EP10, adaptat pentru diverse aplicatii, cum ar fi: service pe teren, livrare prin posta si prin curierat, ticketing si management de eveniment, precum si pentru transport si securitate.

Psion EP10, Psion, EP10, Psion PDAEP10 are un ecran LCD de 3,7 inci cu touchscreen integrat, scanner 2D omni-directional, camera de 3,2 megapixeli cu autofocus si flash LED, precum si conectivitate CDMA/GSM, GPS, Wi-Fi si Bluetooth. Pentru “motorizare” este echipat cu procesorul AM3715 Sitara ARM de la Texas Instruments.

Pe partea de senzori, EP10 vine cu o oferta generoasa: giroscop, senzor de lumina, GPS, magnetometru (busola digitala), accelerometru si senzor de proximitate.

In plus, dispozitivul suporta tastaturi modulare, alegerea de baterii, un slot pentru un card de memorie micro-SD si module de expansiune snap care permit adaugarea de functionalitati interfetelor hardware personalizate, cum ar fi porturi de intrare / iesire, integrare RFID si cititoare biometrice.

Psion EP10 va costa de la aproximativ 820 euro la 940 euro, potrivit site-urilor internationale, in functie de configuratia aleasa. Compania se lauda cu 7.000 de unitati deja pre-comandate pentru livrare in urmatoarele 12 luni.