Proiectoarele BenQ, cele mai vandute in Romania?

Proiectoarele BenQ, cele mai vandute in Romania?

Pe o piata a proiectoarelor cu 48% mai mare, BenQ a inregistrat o crestere cantitativa de 58% in primele 3 luni  ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2010.

Ok, asta era subtitlul comunicatului de presa primit astazi. Cert este ca mi-a atras atentia. Cu o piata in care exista si Epson, Canon, Nec, Acer, Sony, Panasonic, Dell si alte companii si, mai ales, intr-o piata in care pretul minim al unui astfel de produs depaseste suma de 1.000 de lei, BenQ reuseste sa exceleze. Se pare ca, totusi, utilizatorul final sau consumatorul de continut multimedia a reusit sa inteleaga care este cel mai bun produs pentru vizionare de filme.

Ce-i drept, mergand pe concluzia acestui comunicat de presa, se pare ca mai sunt si multi altii ca mine care sunt de acord ca o diagonala a ecranului foarte mare aduce mai mult cu experienta din cinematograf decat un LCD cu o imagine mai clara si culori mai deosebite. In fond, ce isi doreste fiecare acasa, nu sa se uite la un film?

„Evolutia vanzarilor BenQ in zona de proiectoare in primul trimestru al lui 2011 este cu  atat mai relevanta cu cat in urma cu o luna raportam o crestere de 106% pe acelasi segment in 2010, comparativ cu 2009. BenQ si-a consolidat astfel pozitia de lider pe piata de profil din Romania, depasind o cota de piata de 47% in primele trei luni ale lui 2011”, a declarat Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/proiectoare benq/|height={450px}]

Citește și: