Primul ecosistem de aplicatii pentru tableta business de la Cisco

Primul ecosistem de aplicatii pentru tableta business de la Cisco

Cisco AppHQ reprezinta un ecosistem de aplicatii construite special epntru Cisco Cius, tableta producatorului cu acelasi nume bazata pe un sistem de operare Android 2.2, o tableta destinata in special mediului de business. Diferentele intre aceasta si o tableta normala sunt ca nu detine acces liber la aplicatiile Google ci doar la cele care provin din AppHQ, creat si monitorizat de Cisco, si are un scop diferit decat cel multimedia al celorlalte produse ce vin sub denumirea de tableta. Astfel aceasta e destinata comunicarii in special prin teleconferinta la rezolutie inalta, securitate si pentru cresterea productivitatii angajatului care va folosi doar aplicatiile Cisco.

” AppHQ oferă dezvoltatorilor unelte şi resurse pentru a crea, testa şi vinde aplicaţii pentru Cisco Cius şi permite managerilor IT să controleze ce aplicaţii pot fi folosite pe dispozitive. În plus, companiile pot crea interfeţe de vânzare a aplicaţiilor personalizate pentru organizaţiile lor, unde angajaţii pot găsi, publica şi procura aplicaţii care aduc valoare mediilor lor de afaceri. ”

Cisco AppHQ este un magazin virtual foarte sigur, care oferă capabilităţi pentru utilizatorii finali şi manageri IT, care nu sunt disponibile în alte magazine de aplicaţii din ziua de azi. Unele din aceste capabilităţi includ:

Testare şi validare – Cisco AppHQ oferă managerilor IT şi utilizatorilor finali o “sursă de încredere” pentru aplicaţii, asigurându-se că fiecare aplicaţie disponibilă prin AppHQ este testată şi validată de Cisco, chiar dacă este dezvoltată de Cisco, parteneri dezvoltatori sau de utilizatori din interiorul companiei.

Facilitarea managementului IT – Companiile vor avea un magazin de aplicaţii găzduit de Cisco în cadrul AppHQ. Companiile pot personaliza magazinul conform ghidurilor lor de branding corporativ, inclusiv prin folosirea logourilor, pictogramelor sau schemelor de culori proprii.

Magazin-în-magazin – Cu AppHQ Manager™, departamentul IT va avea abilitatea de a permite (sau nega) accesul la piaţa de aplicaţii conform rolului utilizatorului sau dispozitivului, şi să ofere (sau să nege) acces la aplicaţii după tip, sursă sau categorie.

Citește și: