Primul card microSD de 64GB, anuntat de Kingmax

, 26 Mai, 14:32

Compania taiwaneza Kingmax a anuntat primul card microSD cu o capacitate de stocare de 64GB de pe piata. Acest card poate astfel sa contina astfel peste 30.000 de poze digitale, 2.000 de albume muzicale sau 24 de ore de material video HD in rezolutia 720p, fiind la fel de mic precum cardurile microSD din trecut.

Viteza de transfer este incadrata in clasa 6, care poate atinge pana la 48 Mbps.

Noul card va dispune de o protectie impotriva erorilor la scriere, un consum redus energie si garantie pe viata. Momentan nu a fost anuntata o data de lansare pentru noua generatie de carduri, nici un pret, insa nu ar trebui sa dureze prea mult pana vom afla aceste informatii, intrucat alti producatori de medii de stocare ar putea sa lanseze alte carduri de acest gen inaintea lor.

Avand in vedere ca preturile memoriei flash sunt in scadere, iar capacitatile acestora aproape se dubleaza de la un an la altul, in curand dispozitivele mobile vor putea rivaliza computerele cand vine vorba de spatiul de stocare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail