18 feb. 2011 | 09:51

Pret de Motorola Xoom [+VIDEO]

ACTUALITATE
Pret de Motorola Xoom [+VIDEO]

Pana nu demult, cele cateva informatii legate de Xoom, tableta celor de la Motorola erau mult mai apropiate de zvonuri decat de date concludente, insa in aceste zile singura variabila mai ramane pretul.

Dilema a fost elucidata de CEO-ul Motorola, Sanjay Jha, care a si aprofundat mai mult comparatia cu tableta celor de la Apple. Ca pentru a concura cu Apple trebuie sa ai produse de calitate se stie, insa Sanjay a insistat asupra faptului ca si pe partea de firmware se va lucra la versiuni actualizate care vor ajunge mai repede la utilizatorii finali.

Seful Motorola spune ca noul dispozitiv nu va imbatrani asa de repede ca altele de pe piata si ca suportul, dezvoltarea si durabilitatea nu for lipsi pentru Xoom. Ce-i drept, si Apple a aplicat reteta prin actualizari regulate ale firmware-ului preinstalat pe iPad.

Cum era si de asteptat, vor fi disponibile doua modele Xoom, unul cu 3G (upgradabil la 4G) si unul doar cu WiFi, ambele modele fiind insotite de o capacitate de stocare de 32GB.

Pretul la liber pentru modelul cu 3G, respectiv 4G, este de 800 dolari si initial se va vinde prin Verizon (singura retea capabila de conectivitate 4G din Statele Unite).

In ceea ce priveste modelul capabil doar de conectare la internet prin Wireless N, pretul va fi de 600$. Pretul pentru tableta Xoom WiFi este o referinta directa la Apple, gigantul optand pentru acelasi pret de vanzare pentru iPad-ul de 32GB WiFi. Vanzarile ne vor spunde daca Motorola a asociat preturile corecte celor doua variante de Xoom.


Sursa: Reuters