PlayStation Store revine pe 24 mai

PlayStation Store revine pe 24 mai

Sony a trimis un document care explica situatia PlayStation Store tuturor developerilor si partenerilor de distributie. Acesta include programul stabilit pentru lansarile care urmeaza sa fie efectuate pe magazinul digital PlayStation, al carui prim update este programat pe 24 mai, dupa o luna de absenta.

Astfel, toate produsele care erau programate initial sa fie lansate pe PlayStation Store inca de pe 26 aprilie vor fi disponibile abia marti. Din fericire, acest update nu este singurul pe care il vom primi saptamana viitoare.

Sony planuieste sa reimprospateze continutul de doua ori pe saptamana, pana va ajunge la zi cu toate lansarile. Urmatorul update va veni pe 27 mai si va include tot ce era programat initial pentru data de 3 mai. Urmatoarele doua update-uri de pe 31 mai, respectiv 3 iunie vor include toate lansarile programate in ultimele doua saptamani de downtime, plus cele asteptate in saptamana respectiva. Conform documentului „scapat”, in cazul in care developerii si partenerii vor sa reprogrameze oricare dintre lansarile planuite, vor avea aceasta libertate.

Pe langa toate aceste noi produse care vor fi disponibile pentru cumparare, utilizatorii vor putea acum sa isi revendice codurile de multiplayer pentru jocuri precum Mortal Kombat [review] sau Homefront [review] si mai mult ca sigur va fi pornita si oferta Welcome Back care va include jocuri gratuite si acces la bonusurile PlayStation Plus.


Sursa: Gamasutra

Citește și: