29 apr. 2011 | 16:59

PlayStation Network inca invalida

ACTUALITATE
PlayStation Network inca invalida

Daca sunteti unul din cei 77 milioane de utilizatori cu conturi active pe PSN frustrarea cred ca a atins cote maxime, fapt pe care il constientizeaza si SONY pe blogul oficial. Ce puteti sa faceti in legatura cu asta? Nimic. Chiar daca in aceste zile intra deja in a doua saptamana de pauza, serviciul cu ajutorul caruia va puteti cumpara jocuri sau va puteti juca online impreuna cu prietenii dumneavoastra nu va fi functional prea curand.

Ca urmare, Patrick Seybold, unul din directorii de la SONY responsabili de comunicare si contactul cu mass media, a decis sa creeze un post in care sa raspunda la eventualele intrebari legate de aceasta problema, a carui amploare este fara precedent in gamingul online. Printre raspunsuri, pe langa confirmarea ca problema este cauzata de o mana criminala cibernetica, informatia care intereseaza pe toata lumea, adica momentul revenirii online a serviciului, este extrem de dezamagitoare.

Daca inceputul propozitiei confirma ca problema se va remedia aproape complet intr-o saptamana, Sony insista pe faptul ca serviciul va fi din nou online doar atunci cand va fi securizat complet. Va mai cumparati PS3?