Playbook va primi numai anumite aplicatii de Android

, 29 Sep, 12:00

RIM a explicat putin noua functie pe care tableta BlackBerry Playbook o va primi in curand: rularea de aplicatii dezvoltate pentru Android. Se pare ca nu orice aplicatie pe care o putem gasi pe Market in acest moment va functiona pe tableta de 7 inci, noile detalii dezvaluind cum sta de fapt situatia.

Aparent aplicatiile realizate cu NDK (Native Development Kit) in C nu vor functiona, iar solutiile clare devin Java si Dalvik. De asemenea, aplicatiile care integreaza API-uri Google Maps nu sunt compatibile cu tableta celor de la RIM, insa nici cele care folosesc in-app billing sau text-to-speech, VoIP, sau cele care pot executa mai mult decat un singur apel catre launcher.

Cred ca paragraful de mai sus a rezumat destul de bine situatia: cele mai interesante aplicatii de pe Android NU vor aparea si pe BlackBerry PlayBook, oricand va fi lansata mult asteptata functie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail