Panasonic se apuca de Android: incepe cu Europa, poate ajunge si in SUA

Panasonic se apuca de Android: incepe cu Europa, poate ajunge si in  SUA

a

Chiar daca nu le-a simtit nimeni lipsa celor de la Panasonic pe piata de smartphone-uri, cu ani in urma compania japoneza facea o treaba foarte buna in domeniul terminalelor obisnuite. Acum, dupa ce si-a incercat norocul pe piata autohtona, compania japoneza Panasonic vrea sa incerce sa impresioneze publicul din ce in ce mai pasionat de telefoane inteligente din cele mai importante piete la ora actuala: Europa si America de Nord.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Dupa lungi dezbateri cu unul din cei mai importanti operatori europeni (momentan nedezvaluit), compania se pare ca a incheiat un contract pentru comercializa subventionata unui numar de terminale inteligente incepand cu primavara lui 2012. Aparent, toate noile smartphone-uri vor avea la baza platforma Android si vor fi asamblate intr-una din fabricile Panasonic din Asia de Sud Est.

Daca initial ar fi putut fi un zvon, pentru a confirma intrarea companiei in aceasta piata, Panasonic deja si-a rezervat un stand la CES (Consumer Electronics Show) si MWC (Mobile World Congress).

Citește și: