Panasonic lanseaza Toughpad FZ-A1

Panasonic lanseaza Toughpad FZ-A1

Toughpad FZ-A1

Panasonic Computer Products Europe a lansat Toughpad FZ-A1, prima tableta cu Android rezistenta la functionarea in conditii extreme. Jucaria are un display anti-reflex, cu o diagonală de 10 inci, Bluetooth v2.1 + EDR, 802.11a/b/g/n Wi-Fi, GPS, 3G optional si se lauda cu o autonomie de 10 ore.

Tableta dispune pe langa procesorul obisnuit de un procesor dedicat securitatii, care permite criptarea datelor si programelor, un VPN imbunatatit, management pentru autentificare si nu in ultimul rand o boot-are securizata. Un digitizer activ inregistreaza presiunea, directia si viteza, impreuna cu semnatura, astfel incat semnarea unui document va avea o valoare legala mai ridicata.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Toughpad FZ-A1 este ideala pentru cei care lucreaza in conditii speciale, precum aviatia, constructiile sau siguranta publica deoarece corespunde standardului MIL-STD-810G pentru caderi de la distante de 120cm, ofera protectie impotriva prafului si a apei, precum si rezistenta la temperaturi ridicate.
Tableta minune va fi disponibila din primavara anului 2012, la un pret de 850 euro pentru modelul standard si 999 euro pentru modelul 3G.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: