Panasonic anunta ultraportabilul Toughbook S10

Panasonic anunta ultraportabilul Toughbook S10

Seria Toughbook de la Panasonic este dedicata persoanelor care sunt mai neatente cu laptopurile, fie ca vorbim despre impacturi puternice sau despre contactul cu lichidele. Noul S10 intra pe piata ca un laptop rezistent si puternic, in timp ce pastreaza aspectul unui netbook ultraportabil.

Panasonic lauda micul laptop cu 12.5 ore de functionare la o singura incarcare, acesta fiind „impins” de un procesor Core i5 la 2.5 GHz. Mai mult, mica „bestie” cu display de 12 inci, include 4 GB RAM, HDD de 320 GB, WiFi, Bluetooth, un port USB 3.0, porturi VGA si HDMI, card reader SDXC si un DVD Writer. Cei care vor mai mult pot opta pentru un modem 3G sau 8 GB RAM, totul intr-un design compact. Fiind un laptop din seria Toughbook, acesta rezista la impacturi cu solul de la aproximativ 75 de cm inaltime, iar tastatura poate sa suporte pana la 200 de ml de lichid.

Avand in vedere marimea, performantele, dar si durata de viata a bateriei si rezistenta la socuri si lichide, pretul de 2.449$ de la care va porni micul S10 nu este tocmai exagerat.

Sursa: Electronista

Citește și: