Panasonic anunta Android Toughbook

Panasonic anunta Android Toughbook

Seria de laptopuri Toughbook de la Panasonic a primit destule laude, intrucat ofera cele mai rezistente PC-uri pe care conumatorii de rand le pot cumpara. Fie ca vorbim despre scaparea unui laptop de la o inaltime considerabila, sau despre varsarea de apa, cafea sau alte lichide care ar distruge orice alt laptop obisnuit, Toughbook-urile rezista fara nicio problema. Ei bine, acum ca industria se indreapta catre dispozitive ultraportabile, iar tabletele devin din ce in ce mai populare, Panasonic anunta un nou Toughbook.

Acesta se numeste Android Toughbook si este practic o tableta obisnuita rezistenta la socuri. Aceasta dispune de un display de 10.1 inci capabil de multi-touch, care pare sa pastreze forma mai patratoasa pe care o gasim in iPad, fata de forma widescreen disponibila in majoritatea tabletelor cu Android. Desi nu au fost lansate specificatiile tehnice exacte, Panasonic ne asigura ca vom gasi un cip GPS, o baterie care sa poata duce pana la opt ore de functionare normala si optional un slot de SIM 3G in noul Toughbook.

Noua tableta va fi lansata candva in ultimul trimestru al lui 2011 si teoretic ar trebui sa fie cel mai rezistent device din clasa sa.