OWC lanseaza SSD-uri pentru Macbook Air la preturi piperate

OWC lanseaza SSD-uri pentru Macbook Air la preturi piperate
Cătălin Nițu
Cătălin Nițu
12:30 19.09.2011

Desi noile laptopuri Macbook Air de la Apple vin din fabrica echipate cu SSD-uri, aceasta fiind singura optiune de stocare interna, sunt cativa care se plang de vitezele de transfer ale acestora. Ei bine, compania Other World Computing (OWC) a lansat un produs special pentru acesti nemultumiti, care promite sa ofere viteze de transferi de pana la 500 de MB pe secunda.

Acesta se numeste Mercury Aura Pro Express 6G si vine in doua variante. Prima stocheaza 120 de GB de date si costa 350 de Dolari in Statele Unite, in timp ce a doua ofera 240 de GB de spatiu in schimbul a 600 de Dolari. Pentru a atinge performantele promise, noile SSD-uri Mercury Aura Pro beneficiaza din plin de portul SATA 3.0 pe care noile Macbook Air-uri le ascund sub carcasa lor subtire de aluminiu.

Cei care vor sa intre in posesia acestor noi solutii de stocare pentru Air pot face comanda chiar acum pe site-ul Other World Computing, insa inainte sa dati check-out incercati sa va puneti intrebarea: merita putina performanta in plus atat de multi bani?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI