25 dec. 2011 | 00:27

Optimus Popularis – Tastatura de 1000 dolari va fi disponibila in 2012

ACTUALITATE
Optimus Popularis - Tastatura de 1000 dolari va fi disponibila in 2012

Cineva, undeva, candva avea o idee destul de interesanta si de exagerata, cum ar fi daca fiecare tasta a unei tastaturi ar fi de fapt un ecran de tip LCD, fiecare personalizabile cu afisaj color si cu retroiluminare? Ei bine aceasta tastatura s-ar fi numit Optimus Popularis, un produs de care am vorbit acum multa vreme. Acel om era de fapt un centru de arta numit Art lebedev Studio care a venit cu o idee extravaganta. Avand in vedere ca magnatii rusi au de asemenea idei destul de extravagante unul dintre acestia a facut posibil ca aceasta tastatura sa intre chiar in productie de la simplul concept gandit cei de la Art lebedev. Astfel, pe la mijlocul anului 2012 produsul va fi disponibil spre vannzare pentru cei cu un buzunar desigur destul de larg, ce vor trebui sa plateasca aproximativ 1,100 dolari pentru aceasta. Si acesta este cazul doar pentru o perioada destul de scurta cat timp se poate face precomanda de pe site-ul producatorului.

Pe langa aceasta mai exista o varianta de tastatura cu 6 butoane numita Optimus mini Six si una cu 15 taste supranumita Optimus Aux care vor avea bineinteles si ele preturi pe masura si se vor lasa asteptate de asemenea pana in luna iunie a anului viitor. Doar 6 luni? Sincer cred ca si un model de lux de la Mercedes sau Ferrari ajunge mai repede la cumparator.

Partea interesanta  este ca tastele pe langa faptul ca pot fi customizate cu orice imagine statica color, ele pot rula si fisiere de tip Mov sau Gif la o viteza de 10 cadre pe secunda pe ecranul de 64×64 pixeli.

Mai jos regasiti o galerie de imagini cu cele trei modele de tastaturi.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/optimulcd/]