Noul MacBook Air cu Sandy Bridge- gata de productie!

Noul MacBook Air cu Sandy Bridge- gata de productie!

Da, ati citit bine, Apple probabil s-a uitat la frumusetea de notebook pe care l-a prezentat ASUS la Computex care pe langa faptul ca era un concurent veritabil pentru dimensiunile acestuia mai inglobeaza si un procesor din noua serie intel, si s-a gandit ca ar fi cazul sa treaca si el pe Sandy Bridge pentru mult controversatul MacBook Air.

Compania va renunta in final la cipurile Core 2 Duo pe care le foloseste de la lansarea conceptului in Ianuarie 2008. S-a decis, o prima transa de 380.000 de MacBook Air de 11.6 si 13.3 inci vor intra in productie in aceasta luna si vor beneficia de noul upgrade de performanta. Se zvoneste ca vom avea un core i5 si un core i7 pe 11.6 si respectiv 13.3 inci.

Este posibil ca Apple sa fi facut totusi un pas destul de intelept asteptand ca noua tehnologie Sandy Bridge sa se mai „coaca” putin pentru a lansa un produs perfect cand vine vorba de seria Air. O alta intrebare la care multi raspund ca da, este aceea daca noile variante de Air vor detine si ele Tehnologia Thunderbolt, creata impreuna cu Intel.

Cat despre placa grafica ne putem astepta sa fie doar varianta Intel. De ce? Pentru ca cea inclusa in noile procesoare este destul de performanta si economica pentru a fi o alegere inteleapta.