Nokia vinde divizia de lux Vertu – Cineva interesat?

Nokia vinde divizia de lux Vertu - Cineva interesat?

Avand in vedere problemele cu care se confrunta compania finlandeza si cu adoptia destul de dificila a sistemului de operare Microsoft pentru telefoanele acestora Nokia a facut un pas destul de normal se gandeste sa vanda divizia de telefoane de lux Vertu. Subsidiarul cu sediul in Marea Britanie creaza telefoane cu un pret de pornire de minim 1000 de lire sterline, destinate celor care isi permit sa „arunce cu banii” pe un terminal slab din punct de vedere al performantelor insa cu o carcasa din materiale rare si incrustatii in rubine sau diamante. Daca stam sa ne gandim doar companii ce ofera astfel de produse de lux vor fi interesate de achizitia acestei filiale.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Chiar daca pare ciudat, Vertu are  un venit anual de aproape de 300 de milioane de Lire, daca stam sa ne gandim pretul acestor terminale si disponibilitatea lor internationala nu pare insa asa de mult.

Cel mai recent model al companiei, Constellation ce detine un ecran AMOLED de 3.5 inci si camera video/foto de 8 megapixeli ajunge la un pret de 10.000 de lire daca este achizitionat cu optiuni de genul piele de crocodil si diamante. Unele din modelele din trecut au ajuns sa coste chiar si 200.000 de Lire. Adevarata valoare a acestor terminale nu provine din suma specificatiilor tehnice sau din materialel folosite ci din un anume serviciu VIP de consultanti specializati ce iti pot face recomandari in aproape orice domeniu si stabili intalniri cu alti membrii exclusivi din toata lumea.