Nokia Oro, noul telefon de lux de 800 de euro

Nokia Oro, noul telefon de lux de 800 de euro

Chiar daca Nokia detine un brand de lux pe piata telefoanelor mobile cu Vertu, compania finlandeza mai lanseaza din cand in cand cate un terminal premium si sub clasicul nume. Oro este cel mai nou dispozitiv de lux de la Nokia si imbina materiale precum pielea, aurul si cristalul de safir intr-un design elegant si stralucitor. Sistemul de operare rulat este Symbian.

Nokia Oro include piele Bridge of Weir Leather, rama si taste cu aur de 18 carate si o tasta de meniu realizata din cristal de safir. De asemenea, este echipat cu o camera foto de 8 megapixeli si foloseste un display AMOLED de 3,5 inci care este protejat de un strat de sticla. Astfel, acest terminal reuseste sa fie rezistent in timp ce cu siguranta va atrage priviri. In pachetul telefonului se va gasi si o editie placata cu aur de 18 carate a headset-ului Nokia J Bluetooth, care dispune de tehnologia „Always Ready„. Astfel, utilizatorii nu trebuie sa isi bata capul cu incarcarea deasa a acestuia, intrucat poate sta in stand-by pana la trei luni.

Nokia Oro va fi livrat incepand din urmatorul trimestru si va include ultima versiune de software Symbian cu nume de cod Anna, care ofera o functie de introducere a textului imbunatatita, browser imbunatatit si Harti Ovi optimizate. Ne asteptam si la un pret pe masura laudelor pe care Nokia le-a introdus in comunicatul de presa oficial, adica in jur de 800 de euro…

Citește și: