Nokia Lumia 710 livrat si gata de vanzare

Nokia Lumia 710 livrat si gata de vanzare

Nokia a anuntat astazi livrarea celui de-al doilea terminal cu Windows 7 Mango, Lumia 710 terminal care este si mai accesibil decat Lumia 800. Primele zone care dispun de acest terminal fiind Taiwan si Estul Europei. Disponibilitatea in Singapore, Hong Kong, India si Rusia fiind publica in urmatoarele zile. In urmatoarele saptamani pana la sfarsitul anului se asteapta sa fie disponibil in toata lumea.

Pretul de plecare al terminalului se asteapta a fi la doar 270 Euro cu sau fara taxe, depinde de piata pe care este distribuit. Panoul frontal va fi disponibil in 2 culori, alb si negru iar partea din spate fiind personalizabila in mai multe culori. Asadar daca Nkoia Lumia 800, un terminal elegant si performant nu v-a convins sa intrati in hora Microsoft poate 710 va avea acest efect.

Despre sistemul de operare sunt multe de spus, unii comenteaza ca nu le convine sincronizarea cu Zune insa ii intreb pe acestia cum isi sincronizeaza ei iPhone-ul? Altii striga la cer ca nu pot transfera fisiere prin Bluetooth, dar Wireless-ul ce are? Nu e mai rapid? probabil al treilea segment va fi de parere ca sistemul de operare de la Microsoft pentru mobile este inca prea tanar si instabil. Le voi raspunde ca este intr-adevar tanar insa ofera atat cat trebuie pentru un smartphone, iar ca stabilitate si fluiditate pot sa spun cu mana pe inima ca este deasupra lui Android ba chiar si a lui iOS din acest punct de vedere.

 

Citește și: