Nokia confirma un telefon cu Windows Phone 7 in 2011

, 16 Sep, 12:33

Stim ca telefoanele Nokia cu Windows Phone 7 vor veni si stim ca Nokia si Microsoft au un parteneriat care se va intinde pe mai multi ani. Din pacate nu stim CAND vom incepe sa vedem roadele acestei intelegeri.

Nici una dintre cele doua companii nu a facut in ultima vreme anunturi in legatura cu aceasta alianta, insa Nokia incearca sa calmeze spiritele prin intermediul contului oficial de Twitter. Conform unui tweet al @nokia, primele device-uri cu Windows Phone 7 realizate de compania finlandeza vor fi lansate inainte de finalul anului calendaristic 2011, insa planul este ca terminalele cu Windows Phone 7 Nokia sa „invadeze” piata abia in 2012.

Curioasa este mentiunea Nokia Australia in acest tweet, care ar putea sugera un debut in aceasta regiune. Avand in vedere ca cele mai recente zvonuri spuneau ca primul Nokia cu Windows va fi anuntat pe la mijlocul lunii octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail