Noi PMP-uri de la Creative – M100 si M300

Noi PMP-uri de la Creative - M100 si M300

Creative M300

Notiunea de simplu player multimedia si-a cam pierdut considerabil din sens odata cu telefoanele care pot reda fara probleme muzica sau cu tabletele care pot reda, practic, orice. Totusi, Creative incearca sa mai castige un procent din piata cu al sau Zen Style M300.

Apropiat ca dimensiuni de popularul iPod Nano, noul Zen, care va fi disponibil in luna iunie a acestui an, vine cu un avantaj major, daca nu mai multe, in fata iPod-ului. In primul rand, pe langa obisnuitele capacitati de 4, 8 sau 16GB, Zen are suport pentru MicroSD, astfel capacitatea devinind o chestiune relativa. Tinand cont ca ne-am saturat de fire, nu lipseste nici suportul pentru casti fara fir, cu ajutorul protocolului bluetooth 2.1.

Chiar daca display-ul are o diagonala de 1,45 inci si nu este touchscreen, marginea ecranului vine cu niste butoane sensibile la atingere, care ar trebui sa faca navigarea extrem de prietenoasa prin meniul noii jucarii. Nu vor lipsi nici radioul FM, un microfon integrat pentru reportofon – un alt avantaj fata de iPod, si o autonomie relaxanta, de 20 de ore cand vine vorba de ascultat muzica.

Am mentionat in titlu si un al doilea model M100. Acesta va fi identic la capitolul specificatii, insa va fi mult mai ieftin ca modelul M300, venind fara functia Bluetooth. Preturile peste ocean vor fi de la 40 la 90$.


Sursa: Engadget

Citește și: