09 sept. 2011 | 12:30

Noi detalii despre Nexus Prime?

ACTUALITATE
Noi detalii despre Nexus Prime?

GSM Arena a primit informatii despre urmatorul telefon oficial Google, care se zvoneste ca s-ar numi Nexus Prime. La fel ca si in cazul lui Nexus S si Prime se zvoneste ca va fi realizat de Samsung. Sursa noilor informatii a oferit si un screenshot cu pagina de suport tehnic de pe site-ul Samsung al unui terminal numit GT-I9250, care ar trebui sa fie numele intern al lui Nexus Prime.

Conform aceleiasi surse, noul terminal va fi lansat cu noul Android 4.0 Ice Cream Sandwich, candva la sfarsitul lunii octombrie. Punand aceste detalii cap la cap cu declaratia lui Eric Schmidt, care a dezvaluit ca urmatoarea versiune importanta de Android va veni in perioada octombrie-noiembrie, putem sa ne incredem putin mai mult in informatiile celor de la GSM Arena. Ca un bonus pe langa toate acestea, avem si cateva informatii despre display-ul noului terminal: acesta fi un Super AMOLED cu o diagonala de 4,65 de inci, si rezolutie HD, asemeni Galaxy Note, de 1280×800.

De asemenea, carcasa va fi realizata dintr-un metal rezistent, insa acest lucru nu va afecta grosimea noului telefon, care se zvoneste ca va fi de doar 8,8 mm. Ca in cazul oricarei stiri bazate pe informatii neconfirmate in mod oficial, incercati sa cititi printre randuri si sa nu luati totul ca atare.

Sursa: GSM Arena