30 sept. 2011 | 12:10

Nemtii au dezvaluit iPhone 5!

ACTUALITATE
Nemtii au dezvaluit iPhone 5!

Site-ul german Giga.de a mers un pas mai departe pentru a dezvalui in premiera designul urmatorului iPhone care va fi anuntat pe 4 octombrie. Acestia nu s-au rezumat la desene sau modele 3D pe care sa le poti vedea pe ecranul unui computer, ci au realizat o macheta adevarata, punand cap la cap toate zvonurile de pana acum.

Rezultatul este uimitor, intrucat telefonul chiar pare real, desi nu este decat o bucata de sticla aplicata pe o bucata de aluminiu, se vede influenta clara a designului Apple in acest device. Se pare ca urmatoarea generatie a popularului telefon va dispune de un display mai mare, va avea o constructie unibody din aluminiu foarte asemanatoare cu cea din iPad 2, va include un buton de Home capacitiv lunguet si va fi sensibil mai subtire decat iPhone 4.

In cazul in care v-am facut curiosi despre noul iPhone 5, mai jos am atasat si clipul in care Giga.de prezinta macheta si o compara cu generatiile trecute de iPhone si cu Samsung Galaxy S II, cat si cateva imagini.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/iPhone 5 macheta/]