Mozilla prezinta interfata Firefox pentru Honeycomb

Mozilla prezinta interfata Firefox pentru Honeycomb

Desi nu vorbeste foarte mult despre planurile de viitor, Mozilla a incetat tacerea si a inceput sa vorbeasca despre o versiune de Firefox pentru tabletele echipate cu Android Honeycomb. Desi celebrul browser exista deja pe telefoanele mobile si era destul de usor de portat, echipa dezvoltatoare a decis ca interfata trebuie adaptata pentru noua forma si metoda de utilizare a acestor dispozitive.

Ei bine, proiectul de portare al Firefox pe tablete a ajuns intr-un stadiu in care se poate vorbi mai pe larg despre deciziile de design luate pentru a oferi o experienta cat mai placuta pe display-uri de dimensiuni medii. Tema principala a browserului a fost inspirata din grafica minimalista folosita pentru realizarea interfetei Honeycomb, in timp ce pastreaza elementele care au facut Firefox celebru. In modul Landscape, tab-urile se vad in partea stanga si sunt reprezentate de un thumbnail preview al site-ului, in timp ce in modul Portrait, acestea pot fi accesate dintr-o lista drop-down. Nici Awesomebar-ul nu este lipsit, oferind acces la meniurile de  bookmark-uri, history si optiunea de sincronizare cu versiunea pentru PC-uri.

Mai jos aveti o galerie de cateva imagini care prezinta interfata noului Firefox pentru tabletele cu Android.

Sursa: Ian Barlow Blog

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Firefox Tablet/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: