Motorola Wilder ne aminteste ca inca exista clasa „dumbphone”

Motorola Wilder ne aminteste ca inca exista clasa

Zi de zi pe Playtech scriem despre cele mai noi anunturi de la gigantii producatori de terminale mobile, care par sa fie axati in special pe piata de smartphone-uri. Fie ca vorbim despre telefoane cu iOS, Android sau Windows Phone 7, toate aceste device-uri au cateva lucruri in comun: sunt smartphone-uri, sunt destinate unui public educat in ceea ce priveste tehnologia si cel mai important, sunt in general foarte scumpe.

Motorola incearca sa ne aminteasca de vremurile in care cele mai avansate smartphone-uri erau cele cu Symbian, iar utilizatorul de rand se multumea cu un simplu „dumbphone”, fara un sistem de operare cunoscut si cu functii limitate. Device-ul prezentat de Motorola se numeste Wilder, si vine intr-o forma cel putin ciudata. Acesta este construit din materiale rezistente la apa si praf, si ofera 2,8 inci de spatiu de ecran pentru a folosi cele cateva functii instalate din fabrica.

Desi la prima vedere faptul ca Wilder vine cu aplicatii de Facebook, MySpace, Twitter si YouTube poate parea o aditie interesanta si chiar utila, camera de doi megapixeli cu filmare la numai 15 cadre pe secunda si cei 5 MB de memorie interna (nu GB) vor dezamagi orice amator de retele sociale care se bazeaza pe telefon pentru adaugarea de continut pe acestea. Din fericire, telefonul dispune de un slot microSD care poate suporta carduri de pana la 32 GB, iar amatorii de jocuri se pot distra cu Tetris si Need for Speed, cele doua jocuri preinstalate. O aditie foarte interesanta este un mic display secundar in partea de jos a device-ului care ofera informatii despre apeluri pierdute, baterie si semnal.

La numai 89 de Euro fara contract, acest telefon nu suna atat de rau, insa niciun utilizator de smartphone nu se va apropia de el. Motorola Wilder este programat sa debuteze in Italia luna viitoare, insa judecand dupa promoul din sectiunea Video, cu siguranta va fi lansat in toata lumea.

Citește și: