Motorola pune barometru in Xoom

, 11 Ian, 01:39

Tableta XOOM produsa de Motorola nu numai ca exista, dar are si tot felul de functii disponibile. Tableta va integra un barometru, suportat prin Android 3.0, astfel ca utilizatorii vor avea acces la prognoza meteo locala, precum si la informatii despre altitudine.

De altfel, singurul senzor care ii va lipsi tabletei Xoom va fi un aparat de masurare a proximitatii care sa inchida automat ecranul tactil la nevoie.

Google, Motorola si NVIDIA au “aruncat” cam tot in XOOM, astfel incat tableta sa imbine capabilitatile Android 2.3 Gingerbread si interfata Android 3.0 Honeycomb. Dispozitivul va integra un cip Tegra 2 dual-core si va avea capabilitati video HD pe ecranul tactil capacitiv de 10 inci cu rezolutie 1280×800, iar pentru camere au fost rezervate doua pozitii, una frontala de 5 megapixeli si alta pe dosul tabletei, de 2 megapixeli.

Iata si un filmulet de prezentare a tabletei:

Xoom, cu suport 4G pentru piata americana, va aparea in primele magazine prin luna martie, dar pretul inca este o surpriza.

Acum, daca vreti mai mult, iata si un demo, filmat la CES 2011:


Sursa: PhoneArena

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail