Microsoft si ChevronWP7 vor oferi jailbreak pe bani

, 20 Iun, 12:26

Imediat dupa lansarea platformei Windows Phone 7, echipa ChevronWP7 a lansat si un jailbreak pentru aceste device-uri, care oferea posibilitatea de a rula homebrew. Spre diferenta de Apple, Microsoft a decis ca este cazul sa stea de vorba cu acesti baieti talentati si le-a facut o oferta pe care nu o puteau refuza. Aceasta a necesitat scoaterea acestui hack, insa venea cu promisiunea gasirii unei cai pentru a aduce homebrew pe aceste device-uri printr-o metoda aprobata de proprietarii platformei.

Astfel s-a nascut noul serviciu ChevronWP7 Labs,  care va oferi (in schimbul unei sume de bani) posibilitatea de a debloca telefonul si de a putea dezvolta aplicatii pentru acesta fara a le publica pe App Hub. ChevronWP7 Labs va oferi insa doar suportul pentru homebrew, iar cei care vor sa publice aplicatiile pe care le dezvolta vor trebui sa isi cumpere un cont de developer pe App Hub. Chiar si asa, este o veste buna pentru cei care detin termninale cu Windows Phone 7 si doresc sa ruleze homebrew pe acestea.

Sursa: ChevronWP7

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail