Microsoft prezinta noul Explorer din Windows 8

, 30 Aug, 10:30

In cazul in care v-a placut prezentarea de saptamana trecuta care se referea la File Management, Microsoft a lansat un nou clip de prezentare pentru o alta componenta a lui Windows 8. Acesta se refera la noile modificari aduse celei mai folosite metode de navigare prin computer: Windows Explorer.

Modificarile nu vin numai la nivel cosmetic, ci si functional, interfata Ribbon care a debutat odata cu Microsoft Office 2007 fiind adoptata ca standard in noul Explorer. Astfel, Microsoft va oferi acces rapid la multe functii folosite mai des, in timp ce utilizatorii isi pot adauga propriile scurtaturi la functiile mai „obscure”. De asemenea, cei interesati de scurtaturi cu ajutorul tastelor, vor putea vedea cum pot accesa usor oricare din butoanele de pe meniul Ribbon apasant tasta Alt.

Microsoft a postat pe blogul MSDN un intreg articol despre modificari si aditii in noul Explorer din Windows 8, printre care se numara si intoarcerea butonului „Up„. Mai jos aveti si un clip video care prezinta Windows Explorer in situatii normale de utilizare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail