Microsoft nu agreeaza gurile sparte

Microsoft nu agreeaza gurile sparte

Joe Marini, cel care a condus proiectul Internet Explorer Mobile pentru Windows Phone 7, nu mai face parte din echipa Microsoft. Confirmarea a venit din partea companiei din Redmond, in urma unui eveniment neplacut, care s-a intamplat pe Twitter.

Marini a vorbit fara nici o retinere despre un telefon Nokia cu Windows Phone 7, realizand un mini-review prin intermediul serviciului de micro-blogging. Acesta a vorbit atat despre constructia telefonului, cat si despre display, care din punctul sau de vedere ar fi trebuit sa fie mai mare si chiar si despre camera, care se pare ca fara lumina puternica nu aduce cine-stie-ce rezultate. Ei bine toate acestea au fost incheiate cu o nota: 8.

La scurt timp dupa acest eveniment, colegii sai de la Microsoft l-au tras putin de urechi, iar acesta a demisionat de buna voie, intrucat urma sa fie concediat. Desi in trecut Microsoft nu prea baga in seama leak-urile, odata cu Windows 8 si parteneriatul cu Nokia, compania parca incearca sa se apropie cat mai mult de rivalul sau, Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: