Microsoft lanseaza Windows Server Solutions Phone Connector

Microsoft lanseaza Windows Server Solutions Phone Connector

Microsoft nu se pricepe atat de bine la „botezarea” aplicatiilor sale. De exemplu Windows Server Solutions Phone Connector, este o idee foarte buna, insa cu un nume pe care numai fanii dedicati ai companiei l-ar putea retine. Aceasta noua aplicatie este de fapt o interfata care face legatura dintre computerele bazate pe Windows Serversi noile telefoane cu Windows Phone 7.

Instalarea acestei noi functii este extrem de simpla, necesitand un simplu plugin pe partea de server si o aplicatie pe telefon. Rezultatul este controlul serverului si acces la toate fisierele media sau informatiile despre utilizatori direct de pe telefonul mobil. Cei care vor sa porneasca backup-uri de la distanta sau sa raspunda la „alerte” cand nu au acces direct la server se vor bucura sa afle ca noul Phone Connector ofera aceasta functionalitate.

Noul plugin functioneaza atat cu noul Windows Home Server 2011, cat si cu Windows Small Business 2011 si Windows Storage Server 2008 R2 Essenstials, oferind diverse optiuni atat utilizatorilor de acasa, cat si celor care administreaza retele ale unor companii.

Sursa: Windows Team Blog

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: