Microsoft lanseaza aplicatie Xbox LIVE pentru iOS

Microsoft lanseaza aplicatie Xbox LIVE pentru iOS

Lasand la o parte concurenta acerba dintre cele doua companii Microsoft a decis ca e mai „profitabil” sa atace si platforma iOS cu aplicatia Xbox LIVE, daca stam putin sa ne gandim totusi sunt cateva zeci sau chiar sute de milioane de utilizatori ale acesteia, un numar mult mai mare decat al celor care detin un Xbox 360 sau un smartphone cu Windows Phone 7. Lansarea s-a facut „in liniste” aplicatia facandu-se vizibila in App Store in cursul zilei de ieri.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Aplicatia este gratuita, si permite si utilizatorilor de iPhone si iPod touch  modificari la avatar, managementul listei de prieteni si compararea realizarilor cu ceilalti colegi gameri de pe platforma Xbox. Avand in vedere sistemul de operare pe care a fost portata nu are posibilitatea cautarii si controlului continutului de pe Xbox 360 cum se intampla in cazul lui Windows Phone 7.

Lansarea aplicatiei vine imediat dupa introducerea noului „Dashboard Xbox LIVE”  ce aduce o multime de continut multimedia de actualitate direct pe smartphone-ul utilizatorului.