Metro: Last Light anuntat

Metro: Last Light anuntat

THQ si 4A Games au anuntat Metro: Last Light, continuarea shooterului de succes de anul trecut. Noul joc va fi o continuare directa a lui Metro 2033, avandu-l din nou ca protagonist pe Artyom. Last Light va oferi acelasi gen de campanie Single Player lineara dar bine inchegata si mult mai finisata fata de jocul precedent. Pe partea tehnica, 4A Games au promis ca noul titlu Metro va fi lipsit de glitch-urile prezente in Metro 2033, AI-ul va primi mai multa atentie, iar sectiunile de stealth vor fi mult mai satisfacatoare.

Avand in vedere ca Metro 2033 este unul din cele mai aratoase jocuri disponibile la ora actuala, Last Light va continua traditia si va impinge inca odata limitele tehnologiei disponibile la momentul aparitiei. Nici versiunile de console nu vor fi ignorate. Primul joc din serie a fost lansat numai pe Xbox 360 si a oferit o experienta inferioara versiunii de PC, iar 4A sunt hotarati sa ofere cea mai buna grafica de pe console cu Last Light , mai ales ca acum va veni si pe PlayStation 3.

Pe langa toate acestea a fost confirmata si o componenta de multiplayer, ceva complet nou pentru aceasta serie. Momentan nu exista o data de lansare oficiala pentru joc, insa cu siguranta vom afla mai multe detalii  despre Metro: Last Light la E3.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: