17 feb. 2011 | 03:18

Maguay lanseaza noua gama de portabile MYWAY

ACTUALITATE
Maguay lanseaza noua gama de portabile MYWAY


In cadrul unui eveniment tinut intr-o loc mai putin obisnuit pentru profilul IT, compania autohtona Maguay a sustinut o tripla lansare. A fost vorba despre prezentarea marcii MYWAY pentru dispozitivele portabile Maguay, despre lansarea editiei speciale de netbook-uri cu imagini detaliate ale unor piese de muzeu existente la Muzeul Taranului Roman, precum si despre prezentarea noilor modele functionale bazate pe platformele Sandy Bridge [preview]. Si da, am vazut laptop functional cu Intel Sandy Bridge.

Sa vorbim putin despre MyWay. Se refera la un concept de personalizare a experientei utilizatorului ce foloseste un laptop Maguay. Spre deosebire de vechea marca, ExpertBook, MyWay incearca sa ofere o experienta mai individualizata laptopului pe care utilizatorul il va achizitiona.

Compania se axeaza pe designul personalizat la cerere de catre cumparator, pe configurabilitatea maxima cu limitari doar in ceea ce priveste dimensiunea portabilului pe care acesta il doreste – se pot modifica, de exemplu, placa grafica, procesorul, memoria RAM, HDD-ul si alte elemente, cu conditia ca acestea sa incapa in carcasa pe care o doreste utilizatorul la viitorul sau laptop.

De asemenea, capacul display-ului se poate personaliza cu o imagine preferata. Ei, uite aici un element care, sincer, mie imi place. Nu mai are rost sa te mai chinui cu autocolante pentru laptop, ci faci rost de o imagine in rezolutie mare si te duci cu ea la Maguay sa o imprime direct pe laptop. Singurul dezavantaj aici este ca nu o mai poti schimba cand te plictisesti de ea, insa optiunea se poate dovedi foarte interesanta de exemplu pentru o companie, caci poate avea logo-ul pe capacul laptopurilor cumparate pentru angajati.

Seria limitata de netbook-uri cu un design cel putin deosebit include momentan doua modele, care prezinta o imagine cu o furca de tors din lemn si cu o perna de zestre traditionala din Transilvania. Iar imaginile de inalta rezolutie de pe netbook-uri fac imprimarile sa para foarte reale. Va invit si pe voi sa va dati cu parerea.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/maguay limited/|height={450px}]


Cat despre cel de-al treilea punct atins in lansarea lui Maguay, laptopurile pe noua platforma Sandy Bridge, arata si merg foarte bine. Diferentele de constructie fata de mai vechile modele ExpertBook sunt destul de clare . Un element ne-a sarit in ochi in mod deosebit, anume cel al folosirii tastaturii de tip chicklet, adica asemanatoare cu a trendului impus de Apple: taste mai mici, fara un profil foarte bine definit si aerisite. O alta asemanare este cea in integrarea tastaturii in carcasa laptopului, solutie ce seamana cu a celor de la HP sau Vaio, o mica adancitura pentru ca tastele sa fie la nivelul partii inferioare a notebook-ului.

Aveti mai jos inca o mica galerie de imagini cu cateva dintre „purtatoarele” de Sandy Bridge precum si o serie de configuratii posibile.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/maguay sandy bridge/|height={450px}]

[table id=58 /]

[table id=59 /]

[table id=60 /]


http://playtech.ro/wp-content/uploads/2011/02/myway-2.jpg