Magazine virtuale pentru artisti pe YouTube

, 18 Oct, 13:10

YouTube se implica serios in industria muzicala, oferind acum posibilitatea tuturor artistilor consacrati (si nu numai) sa puna la vanzare pe magazine virtuale tot ce doresc. Acestea pot varia de la download-uri digitale ale melodiilor, bilete la concerte si pana la tricouri si alte materiale promotionale cu artistul respectiv.

Pentru a beneficia de noul YouTube Merch Store, artistii nu trebuie decat sa fie afiliati programului YouTube Partners. Restul poate fi adaugat din interfata de admin a contului si cu siguranta un procent din profit se duce in buzunarele Google. Cu siguranta aceasta initiativa va aduce o posibilitate noua de monetizare a continutului de pe YouTube al artistilor, iar fanii vor putea intra in posesia unor anumite produse mult mai usor.

Dupa serviciul de inchiriere de filme, si acum magazinul de muzica si produse, este clar ca YouTube se transforma intr-un serviciu foarte diferit fata de cel care a debutat in 2005.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail