08 apr. 2011 | 09:17

Magazin Apple la standarde internationale, acum si in Bucuresti

ACTUALITATE
Magazin Apple la standarde internationale, acum si in Bucuresti

De acum pot spune ca am vazut cel mai tare magazin Apple din Romania. Stiu ca exista magazine ce distribuie aceste produse si care sunt foarte bine amenajate si primitoare, insa nu la fel de mult ca si acesta. Este vorba de magazinul iStyle din AFI Palace Cotroceni, care va avea deschiderea oficiala pe data de 9 Aprilie, sambata la ora 11. Cu ajutorul celor de la Vodafone va fi astfel disponibil si iPhone 4, in mod oficial. Dar nici urma de iPad 2,  insa Dora Popeneciu, general manager iStyle, ne recomanda „putintica rabdare”, pentru ca iPad va sosi in curand.

Despre magazin nu am foarte multe de spus decat ca arata WOW! Chiar ai o senzatie de relaxare atunci cand te apropii de produse si poti sa le testezi in voie. Suprafata este destul de mare, mobilierul de calitate buna si creat special pentru magazin in stilul minimalist care a devenit o marca a Apple. Estimarile sunt destul de bune pentru vanzarile din 2011, avand in vedere ca acest magazin va fi un etalon pentru celelalte deja existente si care, pana in 2012, se vor transforma si ele pe baza acestui concept. Dar nu am sa va plictisesc cu cifre, ci am sa va incant cu imagini. Daca nu ma credeti puteti sa mergeti si voi sambata la ora 11:00 in AFI sa vedeti cu ochii vostri. Am inteles ca vor fi si ceva surprize la deschiderea oficiala a magazinului pentru publicul larg.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/istyle/|width=480]