Mac OS X Lion este foarte aproape de lansare

, 12 Iul, 12:32

Desi nu avem o data exacta la care sa ne asteptam la versiunea 10.7 a sistemului de operare Mac OS, actiunile celor de la Apple sugereaza ca lansarea sa este iminenta. Compania a trimis un e-mail tuturor dezvoltatorilor de aplicatii pentru OS X Lion prin care le cere sa  „predea” creatiile lor pentru a putea fi testate si aprobate, astfel incat in ziua lansarii noului software, acestea sa se poata gasi pe Mac AppStore.

De asemenea, acelasi e-mail sugereaza ca in viitorul foarte apropiat vom putea instala pe Mac-uri noul Lion, intrucat acesta va fi lansat in cursul acestei luni. Saptamana trecuta, developerii au primit versiunea Gold Master a noului sistem de operare care dovedeste faptul ca munca pentru dezvoltarea acestuia este gata, iar Apple asteapta acum momentul propice pentru publicare. Este interesant faptul ca acest update va fi disponibil numai prin intermediul Mac AppStore, ceea ce inseamna ca instalari „curate” cu ajutorul unui disc nu vor fi posibile.

Sursa: TechCrunch

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail