22 iul. 2011 | 12:32

Logitech Touch Lapdesk N600 – Un dispozitiv pentru cei care nu agreaza biroul

ACTUALITATE
Logitech Touch Lapdesk N600 - Un dispozitiv pentru cei care nu agreaza biroul

Multi dintre utilizatorii de laptopuri prefera o pozitie mai confortabila decat cea de la birou atunci cand folosesc computerul. Problema care intervine dupa putin timp cand laptopul in cauza incepe sa se incalzeasca si atunci situatia nu mai este atat de confortabila.

“Am observat că utilizatorii folosesc perne sau diverse lucruri din casă pentru a-și proteja genunchii de căldura emanată de laptop,“ a precizat Denis Pavillard, vice președinte de marketing de produs pentru accesorii de laptop. “Lapdesk-urile noastre sunt mult mai eficiente și, prin adăugarea unui touchpad multi-touch, vei obține o capacitate mai mare de navigare prin conținutul tău preferat fără să atașezi periferice adiționale.”

Sunt de acord cu afirmatia de mai sus insa as mai avea ceva de adaugat, perna sau patura nu sunt o metoda eficienta de protectie nici din punctul de vedere al fiabilitatii laptop-ului. Majoritatea detin partea de ventilatie dedesubt, tragand astfel o multime de fibre si obturand in scurt timp partea de racire a notebook-ului. Foarte interesant este ca acest suport nu mai detine clasicele ventilatoare iar conectarea cu PC-ul se face prin receiver-ul wireless de la Logitech.

Logitech Touch Lapdesk N600 va fi disponibil în România din luna septembrie la un preț recomandat de 299 Lei.