Logitech anunta tastatura wireless Solar K750

, 21 Iun, 18:05

Ca tot amintem mai devreme de un laptop care se incarca de la soare, Logitech anunta astazi tastatura fara fir Solar K750. Aceasta dispune de aceeasi tehnologie de captare a razelor solare si transformarea lor in energie, putand functiona pe intuneric timp de trei luni la o incarcare completa. Ca o mica lauda din partea celor de la Logitech, daca toata lumea ar folosi tastaturi Solar K750, 828 de milioane de baterii ar putea fi economisite anual, aducand de la sine scaderea poluarii mediului.

Acest anunt coincide cu Ziua Mondiala a Soarelui, in care companiile incearca an de an sa aduca noi inovatii in cadrul dispozitivelor care se alimenteaza folosind lumina. Cand vine vorba de pret insa, pregatiti-va sa scoateti aproximativ 350 Lei din buzunar, intrucat aceasta tehnologie nu este tocmai ieftina. Daca luati in considerare insa cati bani economisiti pe baterii si faptul ca aceasta tastatura nu va ramane niciodata fara energie, poate fi o investitie foarte avantajoasa.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail