Logitech aduce trackpad-urile si pe PC-urile „de casa”

, 14 Sep, 10:43

Desi includerea diverselor gesturi pentru diverse functii din cadrul Mac OS X justifica oarecum existenta unui Magic Trackpad pentru computerele Apple, motivul pentru care Logitech lanseaza noul Wireless Touchpad ma depaseste.

Da, Windows 7 ofera suport pentru dispozitive multitouch, iar Windows 8 va avea o intreaga interfata bazata pe atingere, insa folosirea unui trackpad pe un sistem PC este foarte anevoioasa.

Ei bine, cei care cred ca pot renunta la un mouse normal in favoarea unui trackpad chiar si pe computerul de acasa pot investi 50$ in device-ul de fata care promite functionalitate multitouch cu doua sau trei degete pentru functii precum scroll sau schimbarea intre ferestrele deschise. Legatura intre Wireless Touchpad si PC se face printr-un conector Logitech Unifying USB, compatibil si cu alte device-uri realizate de aceasta companie, care accepta pana la cinci conexiuni simultane.

Pana acum nu mi-a fost dat sa vad un trackpad de PC care sa poata fi folosit pentru productivitate in vreun program care necesita precizie si sunt destul de sceptic in privinta acestui trackpad pentru birou. Poate Logitech vor fi cei care imi vor schimba aceasta parere, incepand cu sfarsitul acestei luni cand noul periferic wireless va fi lansat in magazine.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail