LG prezinta noul laptop 3D

, 24 Aug, 10:40

LG pare sa fi adoptat tehnologia 3D in totalitate, avand momentan pe piata televizoare, telefoane mobile si chiar tablete care se lauda cu afisare sau inregistrare video stereoscopica. Ei bine, gama de produse va fi marita in curand, gratie noului laptop A530 3D, un computer portabil dedicat atat gamerilor pasionati, cat si entuziastilor de filme.

Noul laptop dispune de un display 3D de 15 inci, capabil sa afiseze imagini in 1080p, poate fi echipat dupa preferinta cu un procesor Intel din gama i, fie el i3, i5 sau i7, placa video Nvidia GT555 si pana la 8 GB RAM. Optional se poate alege fie un webcam HD, fie dual webcam-uri, pentru inregistrare video 3D. Hard Disk-ul este de asemenea interesant, fiind un hibrid care include atat 750 GB de memorie normala, inregistrata pe platane magnetice, cat si 4 GB de memorie flash pentru a imbunatati performanta.

Momentan LG nu vorbeste pretul acestui laptop, insa stim ca se va lansa in curand in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail