LG Optimus Q2 vine cu cel mai rapid procesor Tegra 2

LG Optimus Q2 vine cu cel mai rapid procesor Tegra 2

LG a anuntat un nou telefon din gama Optimus, destinat utilizatorilor care scriu foarte multe mesaje (fie ele SMS-uri sau e-mail-uri). LG Optimus Q2 vine cu o tastatura full QWERTY, care se ascunde in spatele display-ului folosind tehnologia slide.

Cand vine vorba de specificatii tehnice, probabil cel mai important este procesorul folosit in noul telefon: cea mai noua versiune de Nvidia Tegra 2, care ruleaza la 1.2 GHz. Aproape la fel de important este display-ul de 4 inci folosit in acest telefon, bazat pe tehnologia IPS, pentru a oferi un unghi de vizibilitate larg si luminozitate ridicata. La capitolul camere video/foto, avem de a face cu obisnuitii senzori de 5 megapixeli pe spate si 0.3 pe fata, care nu ofera rezultate extraordinare, insa functioneaza in cazuri urgente.

Desi este un telefon slide, design-ul sau a fost realizat in asa fel incat sa nu fie foarte gros sau foarte greu. Evident, noul telefon va rula Android 2.3 Gingerbread, insa vine cu o functie pe care nu foarte multe dispozitive o au: WiFi Direct. Aceasta va facilita transferul de date intre Optimus Q2 si alte telefoane compatibile direct prin antenele de retea wireless. Inca nu avem un pret, insa stim ca se va lansa in Europa weekendul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: