LG Optimus Note dezvaluit inainte de vreme

LG Optimus Note dezvaluit inainte de vreme

Saptamana trecuta la IFA, Samsung a anuntat un nou terminal cu Android numit Galaxy Note care este la granita dintre un telefon si o tableta. Ei bine, compatriotii lor coreeni de la LG pregatesc un alt device cu Android care poarta acelasi nume: LG Optimus Note.

Acest telefon a fost dezvaluit gratie unei reclame care s-a furisat pe internet inainte de vreme, insa chiar daca numele sunt asemanatoare, cele doua dispozitive Note sunt complet diferite. In primul rand, telefonul de la LG include o tastatura fizica slide, este impins de un procesor dual-core Nvidia Tegra 2 la 1,2 GHz, iar display-ul sau este mai mic (numai 4 inci) si beneficiaza de pe urma tehnologiei NOVA. Obisnuitele camere pe fata si pe spatele telefonului nu lipsesc, oferind 0.3, respectiv 5 megapixeli, iar zgarcenia celor de la LG in cazul memoriei interne se vede si in terminalul de fata, acesta dispunand de numai 8 GB.

Avand in vedere ca LG nu a anuntat inca telefonul Optimus Note, este posibil ca numele sau sa se schimbe inainte de anunt, acum ca Samsung il foloseste in mini tableta proprie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: