08 sept. 2011 | 12:15

LG Optimus Note dezvaluit inainte de vreme

ACTUALITATE
LG Optimus Note dezvaluit inainte de vreme

Saptamana trecuta la IFA, Samsung a anuntat un nou terminal cu Android numit Galaxy Note care este la granita dintre un telefon si o tableta. Ei bine, compatriotii lor coreeni de la LG pregatesc un alt device cu Android care poarta acelasi nume: LG Optimus Note.

Acest telefon a fost dezvaluit gratie unei reclame care s-a furisat pe internet inainte de vreme, insa chiar daca numele sunt asemanatoare, cele doua dispozitive Note sunt complet diferite. In primul rand, telefonul de la LG include o tastatura fizica slide, este impins de un procesor dual-core Nvidia Tegra 2 la 1,2 GHz, iar display-ul sau este mai mic (numai 4 inci) si beneficiaza de pe urma tehnologiei NOVA. Obisnuitele camere pe fata si pe spatele telefonului nu lipsesc, oferind 0.3, respectiv 5 megapixeli, iar zgarcenia celor de la LG in cazul memoriei interne se vede si in terminalul de fata, acesta dispunand de numai 8 GB.

Avand in vedere ca LG nu a anuntat inca telefonul Optimus Note, este posibil ca numele sau sa se schimbe inainte de anunt, acum ca Samsung il foloseste in mini tableta proprie.