LG Doubleplay – Doua ecrane, tastatura QWERTY si Android

LG Doubleplay – Doua ecrane, tastatura QWERTY si Android

Daca sunteti de parere ca ati vazut deja tot ce poate oferi platforma Android, LG demonstreaza ca software-ul este doar inceputul. Lupta serioasa este in continuare implementarea unor functii cat mai interesante pe partea de hardware, si exact acest lucru vrea compania coreana cu noul telefon Doubleplay.

Acesta a fost reperat de PocketNow, care au dezvaluit ca acest terminal foarte interesant se indreapta catre reteaua T-Mobile din America. Desi nu avem specificatii tehnice exacte pentru noul telefon, din imagini si cateva informatii scapate pe internet se pare ca vom avea de a face cu un slider cel putin interesant. Acesta ascunde sub ecranul sau principal atat o tastatura completa pentru scris mesaje, email-uri si navigare pe internet, cat si un display secundar pe care pot fi atasate scurtaturi catre cele mai folosite aplicatii. Nu se stie insa daca vom putea folosi acest display si in alte scopuri, insa cu siguranta dezvoltatorii de aplicatii se gandesc deja la posibilitatile oferite de doua ecrane.

Singurele detalii concrete care au scapat se refera la display-ul principal care dispune de o rezolutie mica (320×480) si camera de pe spate care face fotografii la 5 megapixeli. Telefonul este asteptat sa debuteze in luna noiembrie la un pret de 150$ cu abonament.

Citește și: