Lenovo pregateste o tableta de 7 inci

Lenovo pregateste o tableta de 7 inci

Desi saptamana trecuta Lenovo a anuntat trei noi tablete cu display-uri de 10 inci, un nou astfel de device a fost dezvaluit accidental de FCC, comisia de aprobare a electronicelor din Statele Unite. Spre diferenta de IdeaPad si ThinkPad, noua tableta va concura cu restul de tablete cu display-uri de 7 inci, oferind aceeasi functionalitate ca fratii sai mai mari intr-un design compact.

Momentan cunoastem noul device doar ca Lenovo A1-07, si se zvoneste ca este bazat pe un procesor TI OMAP3621 (acelasi folosit si in Nook Color de la Barnes & Noble), poate afisa imagini in 1024X600, dispune de touchscreen capacitiv, include un cip GPS de la Broadcom, doua camere si slot-uri pentru SIM-uri 3G si carduri microSD. Bateria de 3700 mAh ar trebui sa ofere destula „viata” la o singura incarcare pentru mica tableta, iar spatele device-ului este protejat de un strat de plastic lucios.

Inca nu stim ce versiune de Android va rula, insa detalii in plus fata de ce avem la indemana acum vor fi dezvaluite cu siguranta odata cu anuntul oficial al noii tablete.

Sursa: Engadget