Kingston scoate si el la suprafata Memorii DDR3 cu certificare XMP pentru Quad Channel

Kingston scoate si el la suprafata Memorii DDR3 cu certificare XMP pentru Quad Channel

Chiar ma gandeam dupa cele doua stiri de mai devreme daca nu mai anunta si altcineva ceva compatibil pentru noile platforme. Ei bine nu putea lipsi unul dintre marii producatori de memorii si anume Kingston. Ei bine noutatea vine din prisma certificarilor pe care le au aceste memorii si anume XMP de la intel pentru functionarea corecta cu platformele Quad Channel.

Capacitatile noilor kituri de memorie sunt de 8, 16 sau 32 GB bineinteles formate din 4 module de memorie fiecare. Memoriile Kingston fac parte tot din seria HyperX si vin cu frecvente native de 2133 MHz si 2400 MHz. Pe langa acestea kiturile de memorie HyperX Genesis destinate sistemelor bazate pe chipset-ul X79 includ kituri de 4 sau 8 module de memorie cu o capacitate ce variaza de la 8 la 32 GB.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

“Cele mai noi produse HyperX au fost proiectate in mod special pentru a maximiza performanţa noilor procesoare Intel Core i7-3960X sau -3930K cu suport pentru memoria de tip quad-channel,” declară Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. “Kiturile HyperX Genesis pentru platforma X79 vor oferi impatimitilor de jocuri, entuziastilor si creatorilor de continut posibilitatea atingerii unor noi recorduri de overclocking.”

Citește și: